З ПЕРЕМОГОЮ В СЕРЦІ

post_border
03.03.2023

Перемога – це найзаповітніша мрія кожного українця. Ми - нація воїнів. Наша сміливість і рішучість наближають нас до перемоги. Ця неймовірна жага перемогти дала імпульс до створення неймовірної колекції, в якій гармонічно поєднуються українська символіка і віра, яка живе в душі кожного українця. Матеріалом для виконання служить жовте золото та чорні діаманти, які додатково підкреслюють українську родючість нашої землі.

До основи колекції увійшли два безсумнівні символи нашої країни – соняшник і колоски пшениці. Адже Україна є годувальницею світу. І для нас хороший урожай означає достаток в кожний дім, де буде світло, щирість душі та затишок.

В цей складний час наша команда чітко усвідомлює, що ми маємо робити, те, що найкраще вміємо. Ідея створення виникла у вересні, і за понад три місяці нам вдалося реалізувати її. Робота над колекцією почалась з художників, перед якими стояло завдання передати в прикрасах любов до свободи і цінність своєї землі. Далі реалізація в 3д моделюванні і кропітка робота ювелірів.

До колекції увійшла символічна обручка, що підкреслює ніжність її власниці, витончені сережки, а також підвіс ідентичної форми. Всі прикраси з колекції можна поєднувати між собою, роблячи образ більш довершеним.   

Вироби з колекції «Перемога» нагадують нам про наше коріння, приналежність до українського народу, а також посилюють віру в Перемогу. Вони підкреслюють жіночу красу та ідентичність українок, неначе вишиванка. Одягаючи прикраси з цієї колекції, жінки заявляють про силу та незалежність України всьому світу.

Колекція «Перемога» вже доступна в наших бутиках та інтернет-магазині. Чекаємо на вас!

 

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
11 + ? = 15