post_border
22.06.2023
22-25 червня львівʼяни та гості міста, насолодилися ювелірною виставкою-продажем, де були представлені наші нові колекції та ексклюзивні вироби. KIMBERLI з гордістю взяв участь у цьому видатному заході, що має велике значення для нас.
 
Традиційно, ми стали генеральним партнером виставки, що підкреслює наше співробітництво і визнання компанії в ювелірній галузі. Ми прагнемо не тільки представити наші ексклюзивні творіння, але й сприяти розвитку індустрії в цілому.
 
 
Ця виставка не тільки сприяла популяризації нашого бренду, але й змогла об'єднати нас усіх у своєрідній ювелірній спільноті. Ми горді бути частиною такого важливого заходу і завжди готові до подальшого співробітництва та спільного розвитку нашої сяючої ювелірної справи!
 
KIMBERLI JEWELRY HOUSE висловлює щиру подяку організаторам за їхню величезну працю і зусилля, які вони вклали в організацію виставки, особливо в такий нелегкий час, коли війна принесла виклики і перешкоди. Вони продемонстрували велику витримку і професіоналізм, аби ми могли представити наші шедеври.
 

Запрошуємо на виставку продаж ЕлітЕкспо, котра пройде 22-25 червня в Палаці Мистецтв на вул. Коперніка 17.

Ми представимо всі нові колекції та ексклюзивні вироби. Ви зможете побачити вживу та приміряти прикраси.

На виставці буде діяти спеціальна пропозиція та розіграш сертифікату на 3000 грн серед учасників та покупців виставки.

Правила участі та розіграшу:

1. Перейдіть по Qr-коду, який знаходиться на вітрині нашого стенду у Львові

2. У формі зворотнього зв’язку заповніть контактні дані, у коментарі вкажіть: «учасник/ця виставки у Львові»

3. Шанс виграти сертифікат при купівлі прикраси збільшується в 20 раз

4. Приймається одна реєстрація на один номер телефону

5. Розіграш відбудеться 26.06 за допомогою рандомайзера, результати будуть оголошені у приватному повідомленні та в соц. мережах компанії

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
43 + ? = 47