Відкриття бутіку KIMBERLI JEWELRY HOUSE в Одесі

post_border
03.08.2021

Бренд KIMBERLI JEWELRY HOUSE розширює межі! Вже дуже скоро жителі та гості Одеси отримають можливість доторкнутися до світу ексклюзивних ювелірних прикрас, визнаних у всьому світі.

З радістю повідомляємо, що з 10 вересня 2021 року на вул. Рішельєвська, 21 відкриває двері наш ювелірний бутік, єдиний у своєму роді. Формат рівня HIGH JEWELRY призначений для найбільш досвідченої публіки. У просторих залах, оформлених в стилі авангард та high-tech, де багато повітря та світла, можна побачити блиск золота й дорогоцінного каміння, приправлений оксамитовою атмосферою розкоші.

У лаунж зоні, на м'яких диванах, де витає аромат кубинських сигар, колумбійської кави та нішевої парфумерії, легко забути про час. Вивчаючи каталоги, приміряючи прикраси при дбайливій участі професійних консультантів, можна захотіти все й — одразу. Тому, що тут можна знайти те, чого хоче душа, а також створити унікальні вироби, завдяки потужностям KIMBERLI ATELIER.

Що таке KIMBERLI ATELIER? Це можливість вибрати прикрасу з колекції бренду та видозмінити її, підкоряючись власній примсі та смаку. Або створити абсолютно нову прикрасу за допомогою дизайнерів нашого ювелірного ательє. Унікальні ескізи дизайнерів ательє — неповторні. Ви можете бути абсолютно впевнені в тому, що ніде й ніколи не зустрінете виріб такої ж краси, цінності та витонченості, як той, яким володієте особисто.

Не відмовте собі у задоволенні мати власний стиль або створити абсолютно нову прикрасу за допомогою професійних ювелірних дизайнерів. Познайомитися з деталями та подробицями замовлення в KIMBERLI ATELIER можна, ознайомившись з відповідним розділом на сайті.

Запрошуємо всіх поціновувачів стилю, колекціонерів унікальних емоцій і фінансових інвестицій у світ прикрас KIMBERLI JEWELRY HOUSE. Графік роботи бутіку: з 9.00 до 21.00, без перерв і вихідних днів.

Приходьте, щоб побачити твори ювелірного мистецтва KIMBERLI JEWELRY HOUSE, приміряти та придбати їх. Використовуйте цей шанс, адже прикраси бренду KIMBERLI JEWELRY HOUSE — це предмети краси, які роблять людей щасливими.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
8 + ? = 16