LOVE

post_border
09.02.2023

Створено з LOVE у кожній грані

Презентуємо вам нашу нову вишукану колекцію LOVE. Вона представлена вічним символом кохання та романтики – палким серцем. Ця колекція створена для жінок, закоханих у творчість, світ, прикраси, себе. 

LOVE відзначає чистоту та вогонь найкращих діамантів KIMBERLI у вічних дорогоцінних каменях і легких, елегантних силуетах. Це ідеальний подарунок для коханої людини! Колекція створена з білого золота, у вишуканому поєднанні з білими діамантами та рубінами. LOVE – це зізнання у коханні в кожному міліметрі виробу.

 

Підвіска 

Діамантова підвіска LOVE у формі серця, вправно підвішена на ланцюжку з білого золота, має довершений вигляд. Така прикраса витончено підкреслює елегантність власниці. Кулон достатньо ніжний, тому пасує як до вечірніх вбрань, так і до повсякденних образів. Він представлений у декількох розмірах серця. 

 

Сережки 

Сережки із силуетом серця нагадують про безмежну силу та важливість кохання в наш час. Вони прикрашені діамантами, які виділяють контури цього культового мотиву. Біле золото, що акцентує тендітний силует прикраси, ідеально пасує до будь-якого образу. 

 

Пусети

Діамантові пусети з білого золота, виконані у формі серця, зроблять ваш вигляд особливим навіть у повсякденному житті. Вони мерехтітимуть ще яскравіше, якщо підкреслити їх витонченою підвіскою із колекції LOVE, яка підходить до них за змістом. Таке поєднання стане символом ніжності та жіночності, розпалить вогонь справжніх почуттів.

 

Обручка

Обручка з білого золота обіймає палець, неначе палке кохання. Вона має чіткий силует серця з рубіном. Витончені лінії обручки підкреслюють тендітність і ніжність дівчини, що носитиме її. Такий подарунок говорить «я тебе кохаю» замість слів. 

 

Прикраси з цієї колекції універсальні, а також можуть гармонійно поєднуватися одна з одною, формуючи більш довершений образ. Символізм, закладений у LOVE, в поєднанні з вишуканими діамантами KIMBERLI, дає змогу поринути у вир почуттів, осягнути вимір кохання.

 

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
43 + ? = 49