Персональний подарунок до дня народження!

post_border
16.11.2020

Персональний подарунок до дня народження!

День народження – найкраще свято протягом року. У цьому твердо переконана вся команда KIMBERLI JEWELRY HOUSE. В особливий день виконуються заповітні мрії, збуваються найсміливіші та важливіші бажання, а також настає чарівний час отримувати подарунки від найближчих людей:

  • членів сім'ї;
  • друзів та приятелів;
  • колег по роботі, підлеглих і керівництва;
  • улюблених брендів!

Ми, розуміючи всю важливість моменту, з величезним задоволенням та вдячністю даруємо всім клієнтам KIMBERLI JEWELRY HOUSE свій щирий подарунок:

  • 1000 гривень на покупку будь-якої ексклюзивної прикраси із золота та дорогоцінного каміння з каталогу KIMBERLI.
  • Можливість використати цей подарунок протягом 14 днів до та 14 днів після знаменної дати.

Ви можете не переживати, що Ваш персональний сюрприз «згорить» або дістанеться комусь іншому: 2 тижні до та 2 тижні після дня народження він буде чекати в магазинах мережі KIMBERLI JEWELRY HOUSE або в онлайн бутіку саме на Вас!

Кращий вибір розкішних подарунків бренду KIMBERLI

За сучасними традиціями, іменинник має право самостійно вибрати собі той подарунок, який ближче до серця. Якщо Ви не дуже любите сюрпризи, то консультанти KIMBERLI JEWELRY HOUSE рекомендують:

  • вибрати вподобану прикрасу в нашому онлайн бутіку, скопіювати посилання та відправити коханій людині або
  • прийти разом в будь-яку точку продажів ексклюзивних прикрас нашого виробництва, вибрати та приміряти бажану прикрасу.

Тоді, зі 100-відсотковою ймовірністю, в День Вашого Народження Ви отримаєте саме те, чого найбільше хотіли: чудову каблучку з діамантами та топазом, стильний браслет із білого золота, сережки зі смарагдом з нової колекції або підвіску-кулон з природним рубіном. Використовуйте подарунок в задоволення: приємний бонус від KIMBERLI JEWELRY HOUSE – тільки Вам, в подяку за довіру й любов до нашої ювелірної творчості!

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
39 + ? = 47