KIMBERLI X ARGO

post_border
03.09.2021

Подарунки — це найкращий спосіб підняти настрій собі та коханим людям. Справжні подарунки не мають терміну зберігання, вони завжди доречні, бажані та цінні. KIMBERLI JEWELRY HOUSE розуміється в подарунках, тому що ювелірні прикраси нашого бренду — це прикраси, непідвладні часу.

Якщо хочете стати власником прикраси, яку можна носити самим та передати у спадок, скористуйтеся цією можливістю. Акція-розіграш від KIMBERLI JEWELRY HOUSE та мережі магазинів ARGO — це ексклюзивний шанс отримати саме такий, унікальний та розкішний подарунок абсолютно безкоштовно.

На кону — витончений діамантовий підвіс, створений кращими ювелірами бренду. Трендову прикрасу можна носити кожен день, як базу, або доповнити їм вечірні образи.

Єдиний призовий фонд та єдиний розіграш від KIMBERLI JEWELRY HOUSE та ARGO дозволять вибрати єдиного щасливчика.

Їм можете стати ви, якщо виконаєте прості умови. Ось що потрібно зробити:

  • Придбати товари з магазинів Pinko, LIU JO і Benetton (Україна) на суму понад 6 000 грн в період з 06 по 30 вересня 2021 року.
  • Отримати на касі чек і дізнатися всі умови акції.
  • Пройти просту процедуру онлайн реєстрації, відсканувавши QR-код тут же, на місці.
  • Дочекатися результатів розіграшу.

Завдяки успішній колаборації лідерів ринку одягу та аксесуарів, шанс виграти приз — неймовірно високий. Підбивання підсумків відбудеться в перший тиждень жовтня 2021 року. Візьміть участь в унікальному розіграші та станьте господарями діамантового підвісу, створеного з любов'ю.

 

Познайомитися з прикрасами бренду можна на сайті. Заходьте, щоб поринути у світ вічних цінностей та безцінних емоцій.

Поспішайте взяти участь в розіграші KIMBERLI JEWELRY HOUSE та ARGO: живіть, використовуючи всі шанси, щоб життя було яскравим та блискучим!

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
12 + ? = 15