Ексклюзивні прикраси – фамільні цінності та традиції

post_border
04.11.2020

Ексклюзивні прикраси – фамільні цінності та традиції

Є такі сімейні традиції, на яких будується благополуччя людини: сімейні вечері, благословення батьків, новорічні та різдвяні свята та інші теплі моменти. Існують також сімейні реліквії: шкільний атестат мами й татове портмоне, ордена діда і бабусині сережки з рубіном.

Вічні цінності у вигляді ювелірних прикрас займають особливе місце в сімейній історії та житті роду. Наповнені особистою силою кожного власника, вони несуть в собі заряд любові та гордості за належність до цього роду. Ювелірний Дім KIMBERLI створює ексклюзивні прикраси, гідні фамільної колекції!

Сімейне щастя у спадок

Мами часто мріють, щоб їхня красуня-донька пішла під вінець в маминій весільній сукні. Адже сімейне життя батьків склалася так щасливо, і мама чітко пам'ятає, які непередавані відчуття відчувала в той важливий день, як була щаслива й сповнена надій. Ці емоції вона і хоче передати дочці разом з весільним платтям.

Але час невблаганний! Мода в одязі надто мінлива. Біле плаття з часом пожовтіє, мереживо постаріє та перетвориться на тлін. Зовсім інша справа відбувається, коли питання стосується прикрас. Передати дочці у спадок фамільні прикраси, які вона одягне на весілля – ідеальний тренд. Як і отримати від нареченого помолвочну обручку, яка належала його прабабусі. Адже коштовності не мають терміну придатності і те, що подаровано з любов'ю, стає справжнім оберегом для нового власника.

Щастя можна передати у спадок! У вигляді фамільних цінностей, непідвладних плину часу та лише зростаючих у ціні.

Формування фундаменту сім'ї

Будувати щастя на піску сьогодні готові не всі. Любов важлива, але сім'я – це відповідальність за майбутнє пари та її спільних дітей. Важливо починати не з нуля, а з об'єднання спільних цінностей:

  • духовних і
  • матеріальних.

Сімейна скринька з коштовностями може стати ідеальним подарунком для молодої сім'ї. У ній будуть зібрані значущі ювелірні прикраси, які пережили своїх власників. Якщо у вашій родині немає традиції передавати ексклюзивні обручки або дизайнерські сережки ручної роботи, можна заснувати її самостійно. Виберіть в каталозі KIMBERLI JEWELRY HOUSE ексклюзивні ювелірні вироби, збережіть і передайте їх у спадщину, увічнивши пам'ять про себе в фамільній історії.

Такий подарунок не просто зігріє душу. Він буде капіталом молодих, фундаментом їх благополуччя і стабільності в цьому мінливому світі.

Вибираємо унікальність: коштовності поза часом

Безумовно, не кожній обручці судилося стати історією. Вибираючи ювелірні вироби ручної роботи, робіть ставку на класику та інвестиційне каміння:

  • діаманти;
  • сапфіри;
  • смарагди;
  • рубіни.

Актуальний дизайн, в дусі сьогоднішнього часу, також не виключений: кутюр'є відзначають, що мода – циклічна і через 3-4 покоління ваші ексклюзивні ювелірні прикраси ручної роботи можуть стати просто безцінними!

Не варто купувати ювелірні вироби, які належали іншим людям. Ви ж не знаєте, яку енергетику вони зберігають в собі та що принесуть майбутньому власнику? Купити виріб, який до вас ніхто не одягав – це більш гігієнічно та безпечно.

Консультанти нашого Ювелірного Дому рекомендують вибирати прикраси серцем. Тоді з ними народиться красива та щаслива історія, не менш цінна для сім'ї, ніж саме прикраса. Крім того, наш клієнт повинен чітко розуміти з чого складається прикраса: документально підтверджені характеристики металу й каміння підтвердять реальну вартість виробу.

Пишемо історію сім'ї: діаманти замість чорнила

Хочете залишити слід в історії сім'ї? Мрієте про те, щоб вас згадували покоління нащадків, з гордістю і повагою передаючи з уст в уста історію вашого життя та успіху? Інвестуйте в фамільні цінності, навічно прописавши себе в історію роду.

Консультанти бренду KIMBERLI будуть вашими «редакторами», допомагаючи знайти і підібрати найкрасивіші, ексклюзивні, авторські прикраси, мов слова до роману про життя. Ви зможете передати їх у спадок, як бізнес, нерухомість, ікони або гроші. Закладіть і підтримуйте найбільш фундаментальну і грамотну традицію: зберігати цінність дня сьогоднішнього заради щасливого майбутнього.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
32 + ? = 42