Діаманти як інвестиція: грамотний крок

post_border
04.11.2020

Діаманти як інвестиція: грамотний крок

Вічні цінності – це те, що важливо в усі часи і для кожної людини. Це фундаментальні речі, покликані зберегти та зміцнити значимість людини, її успіх і комфорт. Інвестиційні камені – це те, що не просто прикрасить нас зовні, але й дасть надійний фундамент, впевненість у завтрашньому дні. Вони є вічними цінностями, тому що ніколи не втрачають в ціні!

Вічна класика в житті людини

На жаль, немає такої сукні, яку ви зможете надіти на весілля правнучки, залишаючись все такою ж модною. Купуючи будь-які дорогі речі, ми втрачаємо гроші. Але діаманти від KIMBERLI JEWELRY HOUSE, що були на вас в день вашого весілля, будуть доречними і через довгі десятиліття, нітрохи не втративши в ціні. Ви зможете не тільки надіти їх у значимий день, а й передати у спадок.

Діаманти – це вічна класика. Ексклюзивні обручки, кольє або сережки з діамантами від KIMBERLI JEWELRY HOUSE – це найкращий спосіб проявити свій смак, природну красу та статус, а також вигідно розмістити кошти, вклавши їх у дорогоцінне каміння. Їх можна не тільки надіти, а й приберегти в сейфі на «чорний день», розуміючи, що прикраса з інвестиційним каменем не схильна до стрибків або різкого падіння ціни, не залежить від стану світової економіки або політичної ситуації в світі.

Фінансова складова інвестиційного каміння

Естетична привабливість дорогоцінних прикрас підкріплюється їх фінансовою вигодою вже багато століть. Діаманти дозволяють капіталізувати вільні кошти, перевівши їх в «тверду валюту», що є також найдавнішою на Землі. Їх можна перевозити з країни в країну в ручній поклажі, в той час як будь-який великий грошовий переказ потребує дотримання маси юридичних нюансів. У чому ще полягають переваги ексклюзивних ювелірних прикрас з дорогоцінним камінням?

  • Діаманти не схильні до інфляції, не прив'язані до курсу валют та економічних криз.
  • Дорогоцінне каміння не має терміну придатності.
  • Воно постійно зростає в ціні (додаючи до 6% щорічно) і в довгостроковій перспективі може зрівнятися з банківським вкладом.
  • Каміння не потрібно особливим чином реєструвати, привласнюючи конкретній особі – можна легко передати з рук в руки.
  • Коштовне каміння не вимагає особливих умов зберігання – діаманти можна зберігати при тій же температурі, вологості та рівні безпеки, що і грошові купюри або золоті злитки. При наявності надійної системи безпеки, їх не потрібно нести в банк, а можна зберігати у себе вдома.

Виходячи з цього, купити авторські прикраси бренду KIMBERLI – це грамотне й перспективне вкладення коштів в фамільні цінності.

Ринок діамантів: обмежена пропозиція

Важливо розуміти, що серйозною здобиччю діамантів у світі займаються всього кілька великих компаній. На сьогоднішній день можна виділити:

  • російську групу алмазовидобувних компаній АЛРОСА;
  • канадську спеціалізовану алмазовидобувну компанію Dominion Diamond;
  • міжнародну компанію De Beers, засновану в ПАР;
  • австралійсько-британський концерн Rio Tinto та
  • алмазовидобувну групу Petra Diamonds зі штаб-квартирою в Джерсі.

Вони контролюють до 70% світового ринку видобутку алмазів, поставляючи їх в усі країни світу. За оцінками консалтингових компаній, попит на діаманти в найближчі 10 років буде рости не менш ніж на 2% в рік, а обсяг видобутку поступово знижуватись на 1% щорічно.

Тож треба розуміти, що алмазні родовища поступово виснажуються, а кількість багатих людей в світі, незважаючи на непросту ситуацію в світовій економіці, все одно зростає.

Параметри інвестиційних каменів

Важливо знати, що інвестиційний камінь повинен мати вагу не менше 1 карата. Чим більше та чистіше діамант, тим він цінніший. Цінуються також особливі види діамантів: рожеві, жовті, блакитні  та т.д.

Основні параметри діамантів звуться «4Сs» або carat, clarity, color, cut. Залежно від їх співвідношення, зростає цінність каменю. 4 Cs - це:

  • вага каміння в каратах;
  • їх чистота;
  • колір діаманта;
  • якість і вид ограновування.

Проте, найчастіше ювеліри визначають цінність кожного каменю індивідуально. Тому, якщо клієнт KIMBERLI JEWELRY HOUSE вибирає ювелірні вироби ручної роботи із золота з діамантами з урахуванням дизайну, консультанти підтримують таку позицію. Адже головна функція діаманта – приносити власнику радість і задоволення від володіння ексклюзивною цінністю.

Походження і справжність або де живе душа каміння

Вибираючи авторські ювелірні прикраси, важливо пам'ятати про те, що каміння в їх складі (як і окремі камені для інвестицій) повинні мати документи, що підтверджують їх походження та справжність. Сертифікати HRD є найбільш значущими документами на ринку діамантів, тому каміння з Ювелірного Дому KIMBERLI має їх в обов'язковому порядку.

Світовий ринок діамантів контролюється організаціями (такими, як Kimberley Process), що відповідають за законність їх видобутку, обробки та продажу. Ми придбаємо каміння лише у сертифікованих продавців, в великих спеціалізованих алмазних центрах Бельгії та Ізраїлю, так як цінуємо бездоганну репутацію KIMBERLI JEWELRY HOUSЕ, а також комфорт і благополуччя наших клієнтів.

Чому саме ці країни? Бо там знаходяться центри світової торгівлі діамантами, алмазні біржі, справжні держави у державі, які поставляють в світ бездоганні інвестиційні камені. Так, наприклад, перша алмазна фабрика була відкрита в Петах-Тіква (Ізраїль) ще в 1937 році, того ж року двері відкрив легендарний Палестинський алмазний клуб. На момент закінчення Другої світової війни експорт огранених алмазів з Ізраїлю досяг приблизно 16 мільйонів доларів. Тут, зі словами «Мазаль убраха» відбуваються найкрупніші угоди. Не менш стабільні та рясні Бельгійські біржі алмазів. Саме тому ми їдемо туди, щоб купувати для вас найкраще!

Важливо відзначити, що діаманти в KIMBERLI JEWELRY HOUSЕ встановлюють в золоту оправу. Золото також постійно зростає в ціні. Так, наприклад, в Німеччині попит на інвестиційне золото тільки за третій квартал 2020 року зріс на 81%. Це робить авторські прикраси з дорогоцінного металу і діамантів неймовірно стабільною валютою.

Тож запрошуємо всіх поринути в світ блискучої краси, безперечної цінності та безстрокових фінансових гарантій від KIMBERLI JEWELRY HOUSЕ, купивши інвестиційні камені та ексклюзивні ювелірні прикраси ручної роботи наших майстрів!

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
19 + ? = 21